Deli z drugimi!

Zmerna telesna dejavnost igra pomembno vlogo pri ohranjanju našega zdravja. A tudi tu se nam lahko pripetijo športne poškodbe kot so zvini, poškodbe mišic in sklepov.
Pri poškodbah se priporoča TERAPIJA RICES.

RICES je kratica angleškega izvora, pomeni pa:
• Rest (počitek), • Ice (led oz. hlajenje),

• Compression (kompresija oz. stisk),

• Elevation (dvig),

• Support (podpora).
V fazi HLAJENJA priporočamo hladilno terapijo Ice Power®, ki omogoči hitro aktiviranje perifernih receptorjev zaznavanja bolečine in živčnih poti, ki lahko zaprejo pot, po kateri bolečina potuje od hrbtenjače do možganov; hlad enostavno odpravi občutek bolečine, prav tako se sprostijo okoliške mišice.
Linija izdelkov Ice Power® zajema hladilne gele, hladila pršila in obloge, ki sprožijo zmerno zmanjšanje temperature tkiva, pri čemer zdravljenje lahko nadaljujemo brez tveganja hipotermije, tako da preprečimo in omejimo otekanje, zmanjšamo mišično napetost in učinkovito preprečimo vnetje.
Ice Power® izdelki se lahko uporabljajo za različna stanja, kot so: izvini in izpahi, mišična napetost, udarnine in ponavljajoče se poškodbe, bolečine zaradi napora, bolečine v vratu, ramenih in hrbtu, bolečine v sklepih, revmatične bolečine, za zmanjšanje otekline.

Oglejte si več na http://www.123zdravi.si/ice-power.html