Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

ZDRAVNIK SPECIALIST PEDIATER (m/ž) 2 osebi

V BOLNIŠNICA ZA OTROKE ŠENTVID PRI STIČNI (ŠENTVID PRI STIČNI) Polni delavnik Tuesday, January 16th, 2024

Bolnišnica za otroke v Šentvidu pri Stični je zdravstvena ustanova, kjer se opravlja dejavnost rehabilitacije kronično bolnih otrok v starosti od 0 do 19 let in sicer za vsa bolezenska stanja.

Naš cilj je, poleg zdravljenja bolezni same, tudi priprava otroka na življenje s kronično boleznijo in ga pri tem opremiti s pozitivno samopodobo in samospoštovanjem. Poskrbljeno je tudi za osnovnošolsko izobraževanje. Ob vsem tem si otrok pridobi veščine usklajevanja bolezenskega stanja z obveznostmi.

ZAPOSLIMO DVA ZDRAVNIKA SPECIALISTA PEDIATRA (m/ž).

Opis del:

OPRAVLJANJE NALOG AMBULANTNE DEJAVNOSTI, OPRAVLJANJE OBRAVNAVE BOLNIKA V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI, ODLOČANJE O PROGRAMU OBRAVNAVE POSAMEZNEGA PRIMERA IN USKLAJEVANJE Z OSTALIMI DEJAVNOSTMI,PREGLEDOVANJE KONČNIH EVALVACIJ PROGRAMOV IN IZIDOV OBRAVNAVE, INDIVIDUALNO IN SKUPINSKO DELO S STARŠI, OPRAVLJANJE SVETOVALNEGA DELA,VODENJE DOKUMENTACIJE, KI JE PREDPISANA V DEJAVNOSTI OBRAVNAVE BOLNIKA.

Kaj nudimo:

– Zaposlitev za nedoločen čas

– Delovni čas 40 ur/teden

– Poskusno delo štiri mesece

– Brezplačno parkirišče

– Izobraževanja in usposabljanja

Pričakujemo:

Izobrazba: Medicina, visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., magisterij znanosti (prejšnji). Veljavna licenca iz pediatrije, raven C1 Skupnega evropskega jezikovnega okvira in pisanje na ravni B2 Skupnega evropskega jezikovnega okvira (le v primeru stikov z bolniki)

Rok za prijave: 9.2.2024

Kje se lahko prijavim na razpis:

Kandidati lahko pošljete vaše vloge po pošti oz. e-pošti.

Kontaktna oseba: Tanja Smrekar, 031 703 312 info@bos-sentvid.si

Spletna stran: https://www.bos-sentvid.si/o-centru/poslanstvo-in-vizija/