Zaposlitveni oglasi v zdravstvuObjavite zaposlitveni oglas za zdravstvene delavce

Objavite zaposlitven oglas za zdravstvene delavce na naših edinstvenih zaposlitvenih portalih, ki jih ustvarjamo že 12 let.

Zaposlitveni portal Zdravstvena.info/zaposlitev mesečno obišče 54.000 tisoč brezposelnih&zaposlenih v zdravstvu iz Slovenije in tujine.

Imamo največjo bazo zaposlenih s področja zdravstva.

Garantiramo večje število prejetih prošenj za zaposlitev, saj smo v zadnjih letih izpilili pristope objav in povečali obiskanost ciljnih skupin.

Fleksibilnost zaposlitvenih oglasov je na visokem nivoju. Možni so seveda tudi 3,6,12 mesečni paketi objav z neomejenim številom oglasov.

V praksi se objave zaposlitvenih oglasov vršijo po sledečem konceptu:

1. Z logotipom ustanove in opisom zaposlitve objavimo oglas na zaposlitvenem portalu Zdravstvena.info/zaposlitev (mesečni doseg 54.000 tisoč nezaposlenih, dijakov, študentov in zaposlenih v zdravstvu)

2. Oglas promoviramo v Facebook skupini – ZAPOSLENI V ZDRAVSTVU https://www.facebook.com/zdravstvenidelavcislovenija 37.000 tisoč članov).

3. Oglas delimo tudi na Twitterju – Zdravstvena.info https://twitter.com/InfoZdravstvena 

4. Oglas objavimo na našem Instagramu in dodatno promoviramo: https://www.instagram.com/zdravstvena.info/

5. Oglas še dodatno targetiramo in sponzoriramo na Facebooku s ciljno skupino profila zaposlitve in regijsko izpostavljenostjo.

Tako zaposlitveni oglas doseže najširši krog potencialnih kandidatov in ga aktivno promoviramo toliko časa, dokler ne zaposlite (pošljemo vam tudi vso analitiko klikov in ogledov oglasa).

Cena oddaje oglasa in aktivne promocije je 374 eur (možni individualni dogovori za večje zdravstvene ustanove za 3,6 in 12 mesečno obdobje in cenejši paketi z neomejenim številom oddanih oglasov).

Garantiramo Vam poslane prošnje kandidatk in kandidatov!

Top kadri, garancija poslanih prošenj in aktivno iskanje profilov zdravstvenih delavcev = ključ do novih vrhunskih kadrov v vaši ustanovi!

Za vse informacije, povpraševanje in naročila objav oglasov smo vam na voljooglasevanje@zdravstvena.info

You want to advertise job ads for healthcare workers for EU or other countries? Contact us (click)