Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI NA NOVEM PULMOLOŠKEM ODDELKU

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI V BOLNIŠNIČNI DEJAVNOSTI NA NOVEM PULMOLOŠKEM ODDELKU SB CELJE (nov tim, nov oddelek, novo delovno okolje).

V svoje vrste vabimo ljudi, ki želijo delati v organizaciji, ki nudi nenehno izobraževanje, redno napredovanje, ter delo v profesionalnem okolju.

Zaradi odprtja novega oddelka zaposlimo 8 srednjih medicinskih sester (m/ž) ZA NEDOLOČEN ČAS, ki želijo sodelovati pri soustvarjanju organizacijske kulture in postati član popolnoma nove ekipe. Kot družini prijazno podjetje nudimo spodbudno, prijetno in varno delovno okolje.

Poskusna doba: 2 meseca

NALOGE:

Vaše naloge bodo izvajanje osnovne zdravstvene nege bolnikov, spremljanje bolnikovega stanja, pripravljanje delovnih prostorov in bolnikov za različne preiskave, urejanje zdravstvene dokumentacije in ostala dela po navodilih nadrejenega.

OSTALI POGOJI:

Pogoji za zasedbo delovnega mesta so opravljen strokovni izpit, vpis v register zdravstvene nege ter cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam.

Rok za prijave: 5.12.2022

Kje se lahko prijavim na razpis:

V kolikor želite delati na novem oddelku, kjer cenijo vrednote, kot so timsko delo, zaupanje, strokovnost, razvojna usmerjenost in kakovost, vas vabimo, da nam vlogo skupaj z življenjepisom pošljete na naslov:

tea.dobrisek@sb-celje.si

ali na Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje.