Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!
Za ogled novih zaposlitvenih oglasov kliknite na spodnje kategorije zdravstvenih profilov!
Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA I

V CENTER ZA USPOSABLJANJE, DELO IN VARSTVO DOLFKE BOŠTJANČIČ, DRAGA (DRAGA-IG) Polni delavnik Sunday, February 10th, 2019


Opis dela:

NAČRTOVANJE, IZVAJANJE IN EVALVACIJA ZDRAVSTVENE NEGE IN VARSTVA UPORABNIKOV, NUDENJE PRVE POMOČI, PRIPRAVA IN DELITEV PREDPISANE MEDIKAMENTOZNE TERAPIJE, VZDRŽEVANJE PRIPOMOČKOV ZA OHRANJANJE VITALNIH FUNKCIJ, SKRB ZA VARNOST UPORABNIKOV, SKRB ZA USTREZNO NAMEŠČANJE V RAZBREMENITVENE TELESNE POLOŽAJE UPORABNIKOV, KI SO TEŽKO GIBALNO OVIRANI, DOKUMENTIRANJE IN EVIDENCA VSEH ZAKONSKO PREDPISANIH DOKUMENTOV, SPREMLJANJE UPORABNIKOV NA PREGLEDE, DRUGA DELA IN NALOGE PO NAVODILIH NADREJENEGA V SKLADU Z VIZIJO CUDV DRAGA IN LETNIM DELOVNIM NAČRTOM.

Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna, Zdravstvena nega in oskrba

Trajanje zaposlitve: Določen čas, 12 mesecev

Delovni čas: polni delovni čas

Delovne izkušnje: 6 mes

Urnik dela: dvoizmensko

Poskusno delo: 2 meseca

Drugi pogoji

Smer izobrazbe: zdravstvena, znanje slovenskega jezika, strokovni izpit, vpis v register izvajalcev zdravstvene nege, osnovna uporaba računalnika. Želena: vozniški izpit B kategorije, poznavanje osnov higienskega ravnanja z živili, HACCP, dodatna znanja za z osebami s posebnimi potrebami.

Prijava je mogoča do 13. 02. 2019.

Kje se lahko prijavim na razpis:

Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti.

CENTER ZA USPOSABLJANJE, IN VARSTVO DOLFKE BOŠTJANČIČ, DRAGA
DRAGA 1, 1292