Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

REŠEVALEC IZ VODE

V RDEČI KRIŽ SLOVENIJE - ZVEZA ZDRUŽENJ (KOPER) Polni delavnik Monday, May 22nd, 2017

Opis dela:

SKRBI IN ZAGOTAVLJA IZVAJANJE KOPALIŠKEGA REDA, OPRAVLJALA NALOGE REŠEVANJA IZ VODE V SKLADU Z ZAKONODAJO, DAJANJE INFORMACIJ KOPALCEM, ČIŠČENJE IN POSPRAVLJANJE BAZENSKE HALE IN VSEH PROSTOROV KOPALIŠČA, VKLJUČNO Z ZUNANJIMI BAZENI, JEMANJE VZORCEV IN OPRAVLJANJE ANALIZ V VSEH BAZENIH , VODENJE KNJIGE POŠKODB, ANALIZ BAZENSKE VODE, DNEVNEGA POROČILA O OPRAVLJENEM DELU, VZDRŽEVANJE ČISTILNIH STROJEV IN PODVODNIH SESALNIKOV V SODELOVANJU Z VODJO VZDRŽEVANJA, GENERALNO ČIŠČENJE BAZENOV IN VZDRŽEVANJE KOPALIŠKIH OBJEKTOV, KONTROLA VHODA IN KOPALNIH KART TER ZA SAVNO , KONTROLA OBRATOVANJA SAVNE, KONTROLA, POMOČ IN REŠEVANJE V GARDEROBNIH DELIH, POMOČ GOSTOM PRI VSTOPU IN IZSTOPU . Delovno mesto je v MLADINSKEM ZDRAVILIŠČU IN LETOVIŠČU RKS DEBELI RTIČ.

Izobrazba srednja strokovna, srednja splošna, Splošne izobraževalne aktivnosti/izidi

Trajanje zaposlitve Določen čas, 3 mesece

Delovni čas polni delovni čas

Znanje jezikov angleški jezik razumevanje zadovoljivo, govorjenje zadovoljivo, pisanje osnovno, italijanski jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje zadovoljivo

Računalniška znanja urejevalniki besedil – osnovno, delo s preglednicami – zahtevno

Drugi pogoji

veljavna licenca za reševalca iz vode. Vlogo poslati na naslov: MLADINSKO ZDRAVILIŠČE IN LETOVIŠČE RKS DEBELI RTIČ , JADRANSKA CESTA 73, 6280 ANKARAN. Dostaviti potrdilo o nekaznovanosti.

Prijava je mogoča do 27. 05. 2017

Način prijave kandidatov kandidati naj pošljejo vlogo po pošti

Urnik dela dvoizmensko

Kje se lahko prijavim na razpis:

RDEČI KRIŽ SLOVENIJE – ZVEZA ZDRUŽENJ

Mirje 19 , 1000 LJUBLJANA