Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!
Za ogled novih zaposlitvenih oglasov kliknite na spodnje kategorije zdravstvenih profilov!
OBJAVITE ZAPOSLITVENI OGLAS

V ZDRAVSTVENA.info (SLOVENIJA in TUJINA) Polni delavnik Tuesday, September 1st, 2020


Objavite zaposlitven oglas za zdravstvene delavce na naših edinstvenih zaposlitvenih portalih, ki jih ustvarjamo že 12 let.

Zaposlitveni portal http://www.zdravstvena.info/ mesečno obišče 54.000 tisoč brezposelnih&zaposlenih v zdravstvu.

Imamo največjo bazo zaposlenih s področja medicine, zdravstvene nege, fizioterapije, radiologije, farmacije…

Garantiramo večje število prejetih prošenj za zaposlitev, saj smo v zadnjih letih izpilili pristope objav in povečali obiskanost.

Fleksibilnost zaposlitvenih objav je na visokem nivoju, možni pa so seveda tudi letni paketi objav oglasov.

V praksi se objave zaposlitvenih oglasov vršijo po sledečem konceptu:

1. Z logotipom ustanove in opisom objavimo oglas na portalu https://www.zdravstvena.info/zaposlitev (mesečni doseg 54.000 tisoč nezaposlenih, dijakov, študentov in zaposlenih v zdravstvu)

2. Oglas promoviramo v Facebook skupini – ZAPOSLENI V ZDRAVSTVU ( https://www.facebook.com/zdravstvenidelavcislovenija/ 31.000 tisoč članov)

3. Dodatno ga razpošljemo našim povezavam na LinkedINu ( https://www.linkedin.com/in/zdravstvena-info-zdravstveni-portali-656004111/ 23.000 tisoč sledilcev)

4. Oglas delimo na Twitterju – Zdravstvena.info ( https://twitter.com/InfoZdravstvena 1.500 sledilcev).

Vsak oglas še dodatno targetiramo in sponzoriramo na Facebooku s ciljno skupino profila zaposlitve in okrožja vaše ustanove.

Tako zaposlitven oglas doseže najširši krog potencialnih kandidatov in ga aktivno promoviramo dokler ne zaposlite (pošljemo pa tudi vso analitiko klikov in ogledov oglasa)!

Cena oddaje oglasa je 247 eur  (možni tudi individualni dogovori za večje zdravstvene ustanove za 3,6 in 12 mesečno obdobje in cenejši paketi)

Pošljite povpraševanje na [email protected]