Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

FIZIOTERAPEVT (m/ž) 2 osebi

V MEDICOFIT d.o.o (LJUBLJANA) Polni delavnik Sunday, October 1st, 2023

Naša dolgoročna vizija je ustvariti boljše zdravstvo prihodnosti skozi kakovostne celostne storitve rehabilitacije poškodb in bolečin. Naše poslanstvo je celostno zdravljenje ortopedskih poškodb in bolečin, kjer paciente vodimo skozi 3 faze zdravljenja od poškodbe do povrnitve polne gibalne funkcije.

FIZIOTERAPIJA MEDICOFIT

Naša fizioterapija je aktivna, usmerjeni smo v kinezioterapijo za izboljšanje obremenilne kapacitete sklepov, mišic in vezi. Uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo za hitro celjenje in odpravljanje bolečin.

KINEZIOLOGIJA MEDICOFIT

Naša kineziologija je preventivna, usmerjeni smo v izgradnjo kakovostnih gibalnih vzorcev in povrnitev polne funkcije z odlično telesno pripravljenostjo. Izvajamo programe za dolgoročno preventivno vzdrževanje.

Medicofit klinika je specialistični center za zdravljenje poškodb in bolečin mišic, sklepov ter vezi. Naša dolgoročna vizija je ustvariti boljše zdravstvo prihodnosti skozi kakovostne celostne storitve rehabilitacije poškodb in bolečin. Naše poslanstvo je celostno zdravljenje ortopedskih poškodb in bolečin, kjer paciente vodimo skozi 3 faze zdravljenja od poškodbe do povrnitve polne gibalne funkcije.

ZAPOSLIMO 2 FIZIOTERAPEVTA (m/ž)

Za dolgoročno delo v specialističnem zdravstvenem centru za poškodbe in bolečine ter vodilni slovenski fizioterapiji zaposlimo 2 ambiciozna diplomirana fizioterapevta (m/ž), ki se bosta pridružila naši 31 članski ekipi.

Vsi strokovnjaki Medicofit klinike si delimo strast do strokovne klinične prakse fizioterapije in učenja sodobnih praks rehabilitacije poškodb. Naša vizija je celostno zdravljenje poškodb, paciente vodimo od poškodbe do polnega gibanja.

Medicofit klinika strokovnjakom omogoča hiter karierni napredek in rast, študentom pa možnost zaposlitve po končanem študiju, in študijsko štipendijo.

Naše glavne prednosti za strokovnjake so poleg dela v najnovejšem zasebnem zdravstvenem centru sodelovanje z vodilnimi strokovnjaki za ortopedsko fizioterapijo, redna interna izobraževanja in številna mednarodna izobraževanja, ki jih vključujemo v strategijo razvoja naše ekipe. Odličnost je del genoma naše kulture.

K prijavi vabimo:

– Diplomirane fizioterapevte

– Študente 2. in 3. letnikov fizioterapije

– Absolvente fizioterapije

Pričakujemo:

– Znanje s področja ortopedske fizioterapije

– Razumevanje progresije kinezioterapije

– Aktivni pristop k fizioterapiji

– Znanja s področja uporabe kliničnih testov za poškodbe sklepov

– Znanje uporabe UGV, LASER, TECAR

– Izkušnje z manualno terapijo

– Strast do strokovnega dela

– Želja po napredku in učenju

– Odlične komunikacijske veščine

Ponujamo vam:

– Kariero v najsodobnejšem zdravstvenem centru

– Zaposlitev za nedoločeni čas

– Karierni razvoj in napredek

– Strokovno mentorstvo

– Mednarodna izobraževanja

– Delo v inovativnem start upu

– Delo v najsodobnejši slovenski kliniki

– Sodelovanje s kineziologi in ortopedi

– Izkušnje in stik s kakovostnim zasebnim zdravstvom

– Delo v mladi ekipi

Kje se lahko prijavim na razpis:

Fizioterapevti, pište nam na: kariera@medicofit.si

Pošljite nam CV in motivacijsko pismo ter postanite del naše ekipe zdravstva prihodnosti in izkoristite svoj potencial!

V kliniki Medicofit razvijamo kulturo odličnosti, ki spreminja slovensko zdravstvo na bolje in predstavlja dobro prakso inovativnosti v zdravstvu. Pri nas dokazujemo, da tudi v zdravstvu obstaja priložnost za revolucijo in nove dosežke.

Postani del ekipe, ki vodi paciente od poškodbe do gibanja bolečin in jih vodi po poti do novega življenja.