Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

FARMACEVTSKI TEHNIK III - PRIPRAVNIK

V SPLOŠNA BOLNIŠNICA JESENICE (JESENICE) Polni delavnik Friday, January 11th, 2019

Opis dela:

PRIPRAVNIKI SE SEZNANIJO IN POD NADZOROM MENTORJA IZVAJAJO: IZDAJA NA NAROČILNICE ZA ODDELKE SBJ,PRIPRAVA MAGISTRALNIH PRIPRAVKOV RAZEN TISTIH Z UČINKOVINAMI MOČNEGA IN ZELO MOČNEGA UČINKA TER MAMIL, PREVZEM, SHRANJEVANJE IN OZNAČEVANJE ZDRAVIL FARMACEVTSKIH SUROVIN IN OSTALEGA BLAGA, RAZEN UČINKOVIN MOČNEGA IN ZELO MOČNEGA UČINKA TER MAMIL, KONTROLA DELOVNEGA OKOLJA IN OPREME, ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE ZAHTEVNIH APARATUR IN OPREME, SKRB ZA UREJENOST IN OBRAČANJE ZALOG, OPRAVLJANJE STROKOVNO ADMINISTRATIVNEGA DELA, INTERDISCIPLINARNO SODELOVANJE IN POVEZOVANJE Z DRUGIMI SLUŽBAMI ZA ZAGOTAVLJANJE KAKOVOSTNE OBRAVNAVE PACIENTA, SLEDI RAZVOJU PRAKSE, VODI EVIDENCO OPRAVLJENEGA DELA, DELO V SKLADU S POSLOVNIKOM KAKOVOSTI SBJ, OSTALA DELA PO NAVODILU NADREJENEGA.

Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna, Farmacija in lekarništvo

Trajanje zaposlitve: Določen čas, 6 mesecev

Delovni čas: polni delovni čas

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče

Računalniška znanja: urejevalniki besedil – osnovno, delo s preglednicami – osnovno

Drugi pogoji

Vloga mora vsebovati: 1. življenjepis (zaželeno je, da je podan v obliki Europass), 2. dokazilo o izpolnjevanju pogojev glede zahtevane stopnje izobrazbe.

Kandidati s katerimi bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi morajo biti cepljeni za ošpice in hepatitis B.

Prijava je mogoča do 18. 01. 2019.

Kje se lahko prijavim na razpis:

Kandidati naj vlogo skupaj z dokazili o izobrazbi in potrdilo o cepljenju, pošljejo na naslov: Splošna bolnišnica Jesenice, Vložišče, Cesta Maršala Tita 112, 4270 Jesenice ali na elektronski naslov: info@sb-je.si