Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

DELOVNI TERAPEVT

V CENTER ZA USPOSABLJANJE, DELO IN VARSTVO DOLFKE BOŠTJANČIČ, DRAGA (DRAGA-IG) Polni delavnik Monday, February 25th, 2019

Opis dela:

NAČRTOVANJE, ORGANIZIRANJE, SPREMLJANJE IN IZVAJANJE STROKOVNEGA, DIAGNOSTIČNEGA IN TERAPEVTSKEGA DELA Z UPORABNIKI PRIPRAVLJANJE IN IZVAJANJE NAČRTOV IN POROČIL TER VODENJE IN OCENJEVANJE STROKOVNE DOKUMENTACIJE SODELOVANJE IN STARŠEM, SKRBNIKOM, ZAGOVORNIKOM UPORABNIKOV SODELOVANJE V INTERDISCIPLINARNEM TIMU IN OBRAVNAVAH TER Z DRUGIMI INSTITUCIJAMI UVAJANJE NOVIH OBLIK DELA TER DRUGO RAZVOJNO RAZISKOVALNO SKRB ZA VARNOST UPORABNIKOV DRUGA DELA IN NALOGE PO NAVODILIH NADREJENEGA V SKLADU Z VIZIJO CUDV DRAGA IN LETNIM DELOVNIM NAČRTOM.

Izobrazba: visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd., Terapija in rehabilitacija

Trajanje : Določen čas oz. DALJŠE NADOMEŠČANJE

Delovni čas: polni delovni čas

Delovne izkušnje: 9 mes

Urnik dela: dopoldan

Poskusno delo: 4 mesece

Drugi pogoji

Zdravstvena, delovna terapija, znanje slovenskega jezika opravljen strokovni izpit v skladu s 70. členom Zakona o socialnem varstvu osnovna uporaba računalnika. Želena: dodatna znanja za delo z osebami s posebnimi potrebami, dodatna znanja za delo z osebami po pridobljeni možganski poškodbi vozniški izpit B kategorije znanje enega tujega jezika (svetovnega).

Prijava je mogoča do 27. 02. 2019.

Kje se lahko prijavim na razpis:

Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti.

CENTER ZA USPOSABLJANJE, DELO IN VARSTVO DOLFKE BOŠTJANČIČ, DRAGA
DRAGA 1, 1292