Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

5 RADIOLOŠKIH INŽENIRJEV

V SB CELJE (CELJE) Polni delavnik Saturday, December 17th, 2022

Smo tretja največja bolnišnica v Sloveniji in edina zdravstvena ustanova v Savinjski regiji, ki zagotavlja nepretrgano specialistično pomoč.

S svojo dejavnostjo bistveno vplivamo na dostopnost, kakovost in učinkovitost zdravstvenih storitev v Savinjski regiji, kamor gravitira do 300.000 prebivalcev.

V svoje vrste vabimo 5 radioloških inženirjev za nedoločen čas, ki želijo delati v organizaciji, ki nenehno vlaga v najnaprednejšo tehnologijo diagnostike in zdravljenja, zaposlenim pa nudi najširša možna interna in eksterna izobraževanja, redna napredovanja ter spodbudno, prijetno in varno delovno okolje.

Vaše naloge bodo: Izvajanje diagnostičnih preiskav angiodiagnostike, skeletne diagnostike, urgentne rtg. diagnostike, mamografije, ct preiskav, magnetne resonance, itd. Priprava delovnih prostorov, aparatov in pripomočkov za izvajanje preiskav.

Spremljanje stanja in priprava bolnikov pred, med in po preiskavi. evidentiranje storitev in vodenje strokovno administrativnih del, ter izvajanje drugih del iz svojega strokovnega področja, v okviru strokovne usposobljenosti, po navodilu predpostavljenega.

Ostali pogoji za zasedbo delovnega mesta so: Ustrezna cepljenja hepatitis B in ošpice

Kje se lahko prijavim na razpis:

Če želite postati del predanega tima, kjer si vsi delijo isto strast do dela in kjer vladajo odlični medsebojni odnosi ter delovni pogoji, vas vabimo, da nam vlogo skupaj z življenjepisom pošljete na naslov:

sonja.romih@sb-celje.si

ali na Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje,

najkasneje do 24.12.2022.