Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

4 TEHNIKI ZDRAVSTVENE NEGE (m/ž)

V SB CELJE (CELJE) Polni delavnik Wednesday, December 14th, 2022

To smo mi.

Nismo popolni ali enaki.

Smo pa srčni. Nasmejani. Kolektivni.

Strokovni. Kakovostni.

In z veseljem sprejmemo medse nove sodelavce.

Boš to ti?

Medse vabimo SREDNJE MEDICINSKE SESTRE ZA NEGOVALNE ENOTE NA RAZLIČNIH ODDELKIH (m/ž).

Zaradi širjenja dejavnosti zaposlimo 4 srednje medicinske sestre za nedoločen čas. Kandidatom nudimo redko priložnost, izbire oddelka.

Novo zaposleni si boste lahko izbirali na Oddelku za ortopedijo in športne poškodbe, Oddelku za splošno in abdominalno kirurgijo, Negovalnem oddelku ali Oddelku za bolezni prebavil.

Nudimo celostno podporo pri morebitni menjavi delodajalca ter asimilaciji in uvajanju v delovno okolje. Omogočamo tudi znižano plačilo parkirišča, možnost plačila šolnine, službeno stanovanje in spodbudno delovno okolje, ki temelji na timskem delu, zaupanju, strokovnosti ter razvojni usmerjenosti.

NALOGE:

Vaše naloge bodo izvajanje osnovne zdravstvene nege bolnikov, spremljanje bolnikovega stanja, pripravljanje delovnih prostorov in bolnikov za različne preiskave, urejanje zdravstvene dokumentacije in ostala dela po navodilih nadrejenega.

OSTALI POGOJI:

Pogoji za zasedbo delovnega mesta so opravljen strokovni izpit, vpis v register zdravstvene nege ter cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam.

Kje se lahko prijavim na razpis:

Če se želite zaposliti v organizaciji, ki v ospredje postavlja zadovoljstvo zaposlenega, omogoča posamezniku osebno in profesionalno rast ter redno napredovanje, vas vabimo, da nam vlogo z življenjepisom pošljete na naslov:

tea.dobrisek@sb-celje.si

ali na Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje, najkasneje do 22.12.2022.

Več informacij na andrejka.presker-hudernik@sb-celje.si