Deli z drugimi!

Vas zanima zakaj?

Medicinske sestre so pozitivne osebnosti, sočutne, žilave, empatične, potrpežljive, ljubeče, delavne, poštene, dostojanstvene, prijazne, nesebične in samozavestne.

Tekom izobraževanja in prakse ter letih delovnih izkušenj, vseh mogočih življenjskih situacij, kjer se vsakodnevno srečujejo z življenjem in smrtjo so izoblikovale osebnost, ki jo najdemo le še pri zdravnicah in nekaterih ostalih poklicih (policija, gasilci, prostovoljstvo…).

Organizacija, timsko delo, obladovanje kriznih situacij in podpora v slabih časih (vse to so vrhunske odličnosti, ki so potrebne doma v dobrem partnerskem odnosu)

Znajo obvladati kaos in nuditi tolažbo v težkih situacijah. Lahko bi dejali, da so medicinske sestre kot managerke- dobro organizirajo, spremljajo in poskrbijo, da je vse urejeno pravočasno.

Močna vez, sreča in polno ljubezni je ključ do uspešne, trdne in pozitivne veze. ki traja in ni dolgočasna (V kolikor veze ne zanemarjate in vam jo popiha s kakšnim zdravnikom 🙂

Raziskave kažejo, da znajo medicinske sestre zelo dobro prenašati pritiske in se dobro soočajo s perečimi situacijami v vezi. Ne motijo jih malenkosti in se ne obremenjujejo za majhne stvari. Živijo polno življenje iz dneva v dan, saj imajo v bolnišnici vsakodnevni vpogled na situacije življenja&smrti in zato znajo še bolj ceniti življenje.

Ali vse to drži ali ne pa boste povedali vi v diskusiji na Facebooku – ZAPOSLENI V ZDRAVSTVU (klik).

p.s Prav tako velja to za moški spol in njihove boljše polovice 🙂