Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

ZOBOZDRAVNIK (M/Ž)

V BK DENTAL d.o.o (MARIBOR) Polni delavnik Saturday, August 1st, 2020

Zobozdravstveni, implantološki, rentgenski in izobraževalni center BK DENTAL iz Maribora za nedoločen čas zaposli zobozdravnika (m/ž).

JE STROKOVNJAK NA PODROČJU MEDICINE, KI JE USPOSOBLJEN ZA PREPOZNAVANJE IN ZDRAVLJENJE BOLEZENSKIH SPREMEMB ZOB, DLESNI IN USTNE VOTLINE. PRI DIAGNOSTIKI BOLEZENSKIH SPREMEMB SI POLEG LASTNIH ČUTIL POGOSTO POMAGA Z RENTGENSKIM SLIKANJEM. V NAJSODOBNEJŠEM ZOBOZDRAVSTVENIM CENTRU BK DENTAL VAM PONUJAMO LASTNO AMBULANTO IN NA NAJNOVEŠIH STROJIH IN NAPRAVAH.

Zaposlimo ZOBOZDRAVNICO –ka z izkušnjami oz. brez izkušenj.

Nudimo:

– Sodobno opremljeno lastno ambulanto,

– Sodelovanje z asistentko in pozitivno ekipo,

– Delo z najnovejšimi pristopi, materiali in orodji,

– Kontinuirana usposabljanja in izobraževanja…

Zaželjeno je, da kandidat/ka govori tekoče slovensko, angleško ali pa nemško in se dobro vključuje v zdravstveni tim.

za nedoločen čas.

Rok za prijave do 31.7.2020.

Kje se lahko prijavim na razpis:

Prijave pošljite na zobozdravnik.maribor@bkdental.si

BK DENTAL je zasebni zobozdravstveni, implantološki, rentgenski in izobraževalni center, specializiran za diagnosticiranje in zdravljenje zobnih in ustnih bolezni. Ustanovila ga je Barbara Krajnc, dr. dent. med., z željo, da vam v našem centru ponudimo kakovostne in najnovejše zobozdravstvene storitve, ter vam tako povrnemo nasmeh na obraz.

S pomočjo najsodobnejše tehnološke opremljenosti centra, vam na enem mestu zagotavljamo celovito diagnostiko, ambulantno obravnavo, različne oblike konzervativnega zdravljenja, implantologijo, kirurške posege, protetično oskrbo zob in estetsko .

V sodelovanju z drugimi uglednimi ustanovami in priznanimi strokovnjaki v BK DENTAL-u organiziramo tudi strokovna izobraževanja za zaposlene v zobozdravstvu, na katerih veliko pozornosti in truda namenjamo prenosu strokovnih izkušenj in znanj ter poskrbimo za uvajanje novosti na področju zobozdravstva.

Naš tim odlikuje strokovnost, zanesljivost in predanost pacientom.

Želimo, da kakovost vseh področij naše prakse tvori osnovo za vaše zaupanje.