Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!
Za ogled novih zaposlitvenih oglasov kliknite na spodnje kategorije zdravstvenih profilov!
Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

ZDRAVNIK SPECIALIST PPD3 (ZDRAVNIK SPECIALIST PEDIATRIJE ALI DRUGE USTREZNE STROKE S POSEBNIMI POGOJI DELA 3

V SPLOŠNA BOLNIŠNICA DR. FRANCA DERGANCA NOVA GORICA (NOVA GORICA) Polni delavnik Sunday, January 13th, 2019


Opis dela:

SAMOSTOJNO OPRAVLJANJE VISOKO ZAHTEVNIH STROKOVNIH DEL IN NALOG USTREZNE STROKE NA SPECIALISTIČNEM NIVOJU (PREPREČEVANJE, DIAGNOSTICIRANJE, ZDRAVLJENJE IN REHABILITACIJA), SODELOVANJE PRI KONZULTACIJAH S STROKOVNIMI SODELAVCI DRUGIH STROK V INTERDISCIPLINARNIH PRIMERIH, DOKUMENTIRANJE IN EVIDENTIRANJE STROKOVNIH OPRAVIL, DAJANJE STROKOVNIH IN DRUGIH MNENJ TER POROČIL V ZVEZI Z DELOM, UVAJANJE NOVIH METOD DELA PO PREDHODNEM SOGLASJU PREDSTOJNIKA ALI VODJE ODDELKA, ZDRAVSTVENA PROSVETA IN VZGOJA, PEDAGOŠKO , PRAKTIČNO USPOSABLJANJE IN MENTORSTVO NOVO SPREJETIM SODELAVCEM, PRIPRAVNIKOM TER MENTORSKO DELO S ŠTUDENTI UPRAVLJANJE Z DELOVNIMI STROJI, NAPRAVAMI TER SREDSTVI ZA DELO NA DELOVIŠČU, OPRAVLJA POLEG DELA V AMBULANTI OZ. BOLNIŠNIČNEM ODDELKU OPRAVLJA TUDI URGENTNO SLUŽBO, DRUGA DELA IN NALOGE S PODROČJA DELA PO NALOGU NADREJENEGA V OKVIRU STROKOVNE IZOBRAZBE, ODGOVARJA ZA STROKOVNOST IN UČINKOVITOST IZVAJANJA DEL IN NALOG.

Izobrazba: visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.,

Trajanje : Nedoločen čas

Delovni čas: polni delovni čas

Urnik dela: dopoldan

Poskusno delo: 4 mesece

Drugi pogoji

Pogoj: na področju pediatrije ali druge ustrezne stroke, ves delovni čas dela z osebami s psihično ali telesno prizadetostjo.

Prijava je mogoča do 21. 01. 2019.

Kje se lahko prijavim na razpis:

Kandidati naj pisni prijavi na prosto delovno mesto obvezno priložijo dokazila o izpolnjevanju pogojev na naslov:

Splošna bolnišnica ”dr. Franca Derganca” Nova Gorica, Ulica padlih borcev 13 A, 5290 Šempeter pri Gorici s pripisom ”Prijava na objavo DM ” in št. objave 500-1/2019.