Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI

V SPLOŠNA BOLNIŠNICA JESENICE (JESENICE) Polni delavnik Thursday, January 31st, 2019

Opis dela:

OBSEGA IZVAJANJE ZDRAVSTVENE NEGE PACIENTA V OKVIRU AKTIVNOSTI IN KOMPETENC NA V. ST. ZAHTEVNOSTI V ZDRAVSTVENI NEGI SODELOVANJE V ZDRAVSTVENEM TIMU V OKVIRU CELOSTNE OSKRBE PACIENTOV NA ODDELKU SODELOVANJE PRI DIAGNOSTIČNO TERAPEVTSKIH POSTOPKIH TRANSPORT MATERIALA V LABORATORIJ POMOČ IN NADZOR PRI IZVAJANJU ŽIVLJENJSKIH AKTIVNOSTI ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI PACIENTA OPAZOVANJE PACIENTA SODELOVANJE PRI PSIHIČNI IN FIZIČNI PRIPRAVI PACIENTA NA DIAGNOSTIČNI ALI TERAPEVTSKI POSEG SODELOVANJE IN IZVAJANJE SVETOVANJA PACIENTOM IN VZDRŽEVANJE PROSTOROV, PRIPOMOČKOV IN APARATOV.

Izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna, Zdravstvena nega in oskrba

Trajanje : Nedoločen čas

Delovni čas: polni delovni čas

Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro, slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče

Računalniška znanja: urejevalniki besedil – osnovno

Poskusno delo: 2 meseca

Drugi pogoji

Kandidati naj vlogo skupaj z dokazili o izobrazbi (spričevalo, potrdilo o opravljenem strokovnem izpitu, vpis v Register izvajalcev zdravstvene in babiške nege) pošljejo na naslov: , Vložišče, Cesta Maršala Tita 112, 4270 Jesenice ali na elektronski naslov: info@sb-je.si. Kandidati s katerimi bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi morajo biti cepljeni za ošpice in hepatitis B in vpisani v register izvajalcev v dejavnosti zdravstvene in babiške nege.

Prijava je mogoča do 8. 02. 2019.

Kje se lahko prijavim na razpis:

Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA JESENICE
Cesta maršala Tita 112 , 4270 JESENICE

MUBI SABINA
telefon: 04 58 68 216
el. naslov: kadri@sb-je.si