Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!
Za ogled novih zaposlitvenih oglasov kliknite na spodnje kategorije zdravstvenih profilov!
Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

SANITARNI INŽENIR - PRIPRAVNIK (DELOVNO MESTO V KOPRU)

V NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE (LJUBLJANA) Polni delavnik Thursday, December 4th, 2014


Opis dela:

IZVAJANJE DELA S PODROČJA DELA PRIPRAVA IN KONTROLA PODATKOV S PODROČJA DELA IN KOMUNICIRANJE Z ZUNANJIMI SODELAVCI, VZDRŽEVANJE IN AŽURIRANJE ZBIRK PODATKOV S PODROČJA DELA – PRIPRAVA RAZLIČNIH ANALIZ IN POROČIL IZVAJANJE STROKOVNIH IN RAZVOJNIH NALOG Z DRUGIMI ZAPOSLENIMI, SODELOVANJE PRI ORGANIZACIJI STROKOVNEGA DELA IN POSLOVANJA ODDELKA SKRBNIŠTVO NAD RAČUNALNIŠKO IN DRUGO OPREMO, SODELOVANJE PRI PRIPRAVI PROGRAMA DELA, IZVAJANJE NALOG SKLADNO S PROGRAMOM DELA, RAVNANJE PO VELJAVNIH NAVODILIH ZA DELO IN DRUGIH NOTRANJIH AKTIH INŠTITUTA, OPRAVLJANJE DRUGIH DEL PO NALOGU OZIROMA NAVODILIH NEPOSREDNO NADREJENIH.

Trajanje zaposlitve Določen čas, 12 mesecev

Znanje jezikov angleški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro, italijanski jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro

Računalniška znanja urejevalniki besedil – osnovno, delo s preglednicami – osnovno, delo z bazami podatkov – osnovno, računalniško oblikovanje – osnovno

Drugi pogoji VISOKA STROKOVNA IZOBRAZBA (1. BOLONJSKA STOPNJA) SANITARNE SMERI. DELOVNO RAZMERJE BO SKLENJENO ZA DOLOČEN ČAS 12 MESECEV OZ. ZA ČAS TRAJANJA PRIPRAVNIŠTVA. ZA TO DELOVNO MESTO JE POLEG ANGLEŠKEGA JEZIKA ZAŽELJENO ŠE ZNANJE ITALIJANSKEGA JEZIKA.

Prijava je mogoča do 12.12.2014

Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti

Urnik dela dopoldan

Kje se lahko prijavim na razpis:

NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE
Trubarjeva cesta 2 ,
1000 LJUBLJANA

Kontaktna oseba: RUTAR POLONA

el. naslov: kadrovska.sluzba@nijz.si