Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI NA NOVEM PULMOLOŠKEM ODDELKU

V SB CELJE (CELJE) Polni delavnik Thursday, December 1st, 2022

DIPLOMIRANA MEDICINSKA SESTRA (m/ž) V NEGOVALNI ENOTI NA PULMOLOŠKEM ODDELKU SB CELJE (nov tim, nov oddelek, novo delovno okolje).

V svoje vrste vabimo ljudi, ki želijo delati v organizaciji, ki nudi nenehno izobraževanje, redno napredovanje, ter delo v profesionalnem okolju.

Zaradi odprtja novega oddelka zaposlimo 8 diplomiranih medicinskih sester ZA NEDOLOČEN ČAS, ki želijo sodelovati pri soustvarjanju organizacijske kulture in postati član popolnoma nove ekipe. Kot družini prijazno podjetje nudimo spodbudno, prijetno in varno delovno okolje.

Poskusna doba: 3 mesece

NALOGE:

Vaše naloge bodo izvajanje zahtevnejših negovalnih postopkov, opravljanje zahtevnejših diagnostičnih in terapevtskih posegov, pomoč pri pregledu, sprejemanju in odpuščanju bolnikov, odvzemanje vzorcev biološkega materiala za preiskave, dokumentiranje in urejanje negovalne in zdravstvene dokumentacije, mentoriranje, opravljanje drug del po navodilu nadrejenega.

Rok za prijave: 5.12.2022

Kje se lahko prijavim na razpis:

V kolikor želite delati na novem oddelku, kjer cenijo vrednote, kot so timsko delo, zaupanje, strokovnost, razvojna usmerjenost in kakovost, vas vabimo, da nam vlogo skupaj z življenjepisom pošljete na naslov:

tea.dobrisek@sb-celje.si

ali na Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje.