Zaposlitveni oglasi v zdravstvu


Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!Dodaj zaposlitveni portal med priljubljene v tvoj brskalnik!
Za ogled novih zaposlitvenih oglasov kliknite na spodnje kategorije zdravstvenih profilov!
Pozor! Ta oglas je star več kot 30 dni!

DIPL. MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI OZ. DIPL. BABICA V NEGOVALNI POPORODNI NEGI ZA POTREBE GINEKOLOŠKE KLINIKE

V UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER LJUBLJANA (LJUBLJANA) Polni delavnik Wednesday, September 16th, 2015


Opis dela:

NAČRTOVANJE, IZVAJANJE IN VREDNOTENJE PROCESA BABIŠKE NEGE PACIENTOV I. IN II. KATEGORIJE ZAHTEVNOSTI NAČRTOVANJE IN KOORDINACIJA PREMESTITVE ALI ODPUSTA OTROČNICE, NOSEČNICE IN NOVOROJENČKA ; ORGANIZIRANJE, VODENJE IN NADZIRANJE DEJAVNOSTI ZDRAVSTVENE IN BABIŠKE NEGE TER OSKRBE PRI OTROČNICI, NOSEČNICI IN NOVOROJENČKU TER SODELOVANJE V PROCESU ZDRAVLJENJA V OKVIRU ZDRAVSTVENEGA TIMA IN SODELOVANJE V MULTIDISCIPLINARNIH TIMIH ; IZVAJANJE IN SODELOVANJE PRI IZVAJANJU DIAGNOSTIČNO TERAPEVTSKIH POSEGOV IN POSTOPKOV PRI OTROČNICI, NOSEČNICI IN NOVOROJENČKU; ZDRAVSTVENO VZGOJNO Z OTROČNICAMI IN SVOJCI, MENTORSTVO PRIPRAVNIKOM IN NOVOZAPOSLENIM SODELAVCEM TER PEDAGOŠKO DELO Z DIJAKI IN ŠTUDENTI ; DRUGE NALOGE V OKVIRU POKLICNIH KOMPETENC.

Trajanje Določen čas oz. 30.12.2015

Znanje jezikov slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče

Drugi pogoji zahtevan poklic:DIPL. MEDICINSKA SESTRA (vs)/1.bol.st./, DIPL.MEDICINSKA SESTA (VS), , VIŠJA MED.SESTRA- /VIŠJA MED.SESTRA. OPRAVLJEN STROKOVNI IZPIT, RAZEN ČE JE IZOBRAŽEVALNI PROGRAM KONČAN PO EU DIREKTIVI. VELJAVNA .

Prijava je mogoča do 21.9.2015

Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti

Kje se lahko prijavim na razpis:

UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER LJUBLJANA
Zaloška cesta 2 ,
1000 LJUBLJANA