Deli z drugimi!

Več kot pol leta čakanja za pregled pri dermatologu, skoraj dvakrat več za operacijo kolena in še več za obravnavo pri revmatologu … Toda vaše zdravje ne more čakati. Že poznate zavarovanje Zdravstvena polica, ki omogoča hiter dostop do zdravstvenih storitev v mreži zasebnih izvajalcev doma in v tujini?

Ali to pomeni, da z Zdravstveno polico preskočimo vrsto?
Ne. To je razširjen pomislek, a popolnoma neresničen. Zavarovanci z Zdravstveno polico pridejo do obravnave v nekaj dneh, vendar ne na račun tistih, ki čakajo na pregled ali poseg v sistemu javnega zdravstva. Zdravstvena polica je zavarovanje za storitve pri zasebnih izvajalcih.

Uspešnost zdravljenja je pogosto odvisna od tega, kako hitro je postavljena diagnoza.

Predstavljajte si, da imate v telefonu eno samo številko za ortopeda, dermatologa, fizioterapevta…
Z Zdravstveno polico vam več ne bo treba klicati izvajalca zdravstvenih storitev, raziskovati procesov naročanja, načinov dostavljanja dokumentacije … Dovolj je, da pokličete asistenčni center Varuha zdravja, kjer za zavarovanca v celoti pripravijo načrt zdravljenja in mu pomagajo ter ga vodijo vse od začetka do zaključka zdravljenja. Organizirajo obisk pri zdravniku specialistu in poskrbijo za morebitno organizacijo operativnega posega – doma ali v tujini.

Posvet z zdravnikom 24/7
Vsem zavarovancem z Zdravstveno polico je na voljo tudi Dr. Posvet, zaseben kanal za klepet z zdravnikom. V primeru težav, dvomov in skrbi lahko svoje vprašanje zdravniku zastavite kar prek izbrane aplikacije za klepet: Viber, Facebook Messenger, WhatsApp … Zastavite ga lahko kadarkoli, katerikoli dan in ob katerikoli uri. Eden izmed sodelujočih zdravnikov vam bo odgovoril v najkrajšem času.

Storitev Dr. Posvet omogoča, da svoje vprašanje zdravniku zastavite kadarkoli. Odgovor boste prejeli že v nekaj minutah.

Primer zavarovanca
Janez ima v službi veliko sedečega dela, zato mu športna aktivnost veliko pomeni. Rad kolesari, teče in hodi v hribe. Junija 2020 so se mu pojavile neprijetne bolečine v prstih na nogah, ob kateri mu je že vsakodnevna hoja postala neprijetna. Najprej je upal, da se bo težava rešila sama, vendar po nekaj dneh ni bilo nič boljše. Poklical je svojo osebno zdravnico, h kateri bi na pregled lahko prišel v roku 11 dni. Spomnil se je, da ima zavarovanje Zdravstvena polica in najprej je pomoč poiskal prek storitve Dr. Posvet, kjer mu je dr. Loboda obrazložil, da gre za bradavico in fistulo in mu svetoval obisk dermatologa. Zato je svojo osebno zdravnico prosil za napotnico za dermatologa.

V asistenčnem centru Varuha zdravja, Vzajemne, so mu hitro uredili pregled pri dermatologu in fistulo in bradavico so mu lasersko odstranili v dobrih 15 minutah. Težava je bila rešena v osmih dneh. Iz radovednosti je preveril tudi čakalne dobe v javnem zdravstvu na spletni strani in ugotovil, da bi bil s svojo težavo na vrsti šele septembra 2021.

Všeč mu je bil občutek, da je lahko z zavarovanjem Zdravstvena polica hitro rešil težavo, prav tako pa mu je bil pomemben tudi občutek varnosti, ker je lahko kadarkoli kontaktiral zdravnika.
(Primer je informativne narave).

Za vas bodo poskrbeli vrhunski izvajalci v Sloveniji in v tujini
V primeru bolezni ali poškodbe bodo za vas dobro poskrbeli, saj Varuh zdravja sodeluje z izbranimi zdravniki in ustanovami, ki dosledno zagotavljajo vrhunske storitve. V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih več kot 100 domačih in okoli 30 tujih partnerjev.

Zavarovanje za vse vrste operativnih posegov
Zdravstveno polico je v veliki meri mogoče oblikovati po svojih željah. Sami izberete tudi višino letne zavarovalne vsote in si tako zagotovite zdravstveno varstvo za področja, ki so za vas, glede na vaš življenjski slog in druge okoliščine, najpomembnejša: specialistično-ambulantne storitve, enostavne in zahtevne diagnostične preiskave, fizioterapije in operativni posegi – odvisno od izbranih kritij.

Skleniti je mogoče Zdravstveno polico za specialistične storitve in Zdravstveno polico za operativne posege; obe imata različne pakete in ju je mogoče kombinirati. Za samo 1,59 evra na mesec pa lahko Zdravstveni polici do konca leta dodate še zavarovanje E-zdravnik, ki omogoča pogovor z zdravnikom prek video povezave ali po telefonu.