Deli z drugimi!

Če nimate več statusa, potrebujete dodatno dopolnilno zavarovanje.

Zakaj?

Ker osnovno zdravstveno zavarovanje krije le del stroškov zdravstvenih storitev, ostalo pa je potrebno (drago) doplačati iz svojega žepa. Zato sklenite dopolnilno zdravstveno zavarovanje z najnižjo premijo pri Vzajemni in vam bodo krili dodatne stroške.

Izberite paket Mladi, kjer dobite:

• Darilno kartico v višini 25 EUR za nakup v trgovinah Spar in Interspar ALI bon v vrednosti 35 EUR za nakup v športnih trgovinah Extreme Vital ali na  www.extremevital.com ALI bon v vrednosti 35 EUR v Optiki Clarus.
• Diners Club StartUp – plačilna kartica, ki omogoča plačilo na obroke doma, po svetu in na spletu.
• Kupon za spodnjice Freegun.

Vključite se v brezplačen program Varuh zdravja in prejmete še super majico ali spodnjice.

Pripravili pa so še poseben izziv: Objavite svoj Ni panike obraz na www.nistatusa-nipanike.si in prevzemite spletno mesto za čim več časa! Vsak teden bodo prvih pet nagradili z odštekanimi spodnjicami Freegun Mladi. Za glavno nagrado pa lahko peljejo vas in vašega prijatelja v Sarajevo na burek!

Oddajte povpraševanje za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja:

* Podatki so obvezni

Z oddanim povpraševanjem soglašam, da moje posredovane osebne podatke obdelujeta spletni portal Zdravstvena.info in Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., za namene sklenitve in izvajanja zavarovanja, za katerega sem oddal povpraševanje na tej spletni strani. Prav tako dovoljujem, da Vzajemna osebne podatke do preklica uporablja za namen neposrednega trženja, neposrednega trženja s pomočjo elektronskih komunikacij ter v druge marketinške namene, zlasti pa za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, ugotavljanja uporabe storitev, prilagajanja ponudb, profilacijo in segmentacijo, za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.

benner-mladi-300x600